Evropské pojišťovnictví v roce 1995 - Mesršmíd, Jaroslav
Európsky výbor poistiteľov (CEA - Comité Européen des Assurances) zverejnil predbežné výsledky docielené v členských krajinách v roku 1995. CEA je európskou asociáciou združujúcou krajiny EÚ, EZVO a krajiny SVE. Ide o 24 krajín s rozhodujúcou váhou na celoeurópskom poistnom trhu. Základný prehľad CEA za rok 1995.