Firmy si svoje riziká kryjú z vlastných zdrojov alebo poistením - Fekete, Imrich
Risk manažment alebo systém riadeného rizika. Charakteristika pojmu risk manažment. Klasifikácia rizík z hľadiska ich poistiteľnosti. Riadenie rizika a poistenie. Výber vhodného poistiteľa.