Porovnanie poisťovní podľa hlavných ukazovateľov - Matloň, Igor
Hodnotenie roku 1996 v slovenskom poisťovníctve. Porovnanie slovenských poisťovní podľa hlavných ukazovateľov - výška predpísaného poistného, náklady na poistné plnenie, zisk, technické rezervy, priemerný počet pracovníkov.