Přehled největších pojišťoven a zajišťoven - Keller, J.
Prehľad najväčších poisťovní a zaisťovní vo svete. Publikované tabuľky príslušných časopisov, ktoré sú špecializované na poisťovníctvo. Údaje v tabuľkách sú za roky 1994-1995. Celosvetové hospodárske výsledky za rok 1996 v jednotlivých krajinách.