Výzkum trhu pojištění občanů v České republice
Výsledky výskumu trhu poistenia občanov v ČR, ktorý prebiehal v dňoch 23.1. - 18.2.1997. Jednotlivé okruhy, ktoré boli predmetom výskumu: Znalosť jednotlivých poisťovní a znalosť ich reklamy; záujem o jednotlivé druhy poistenia a miera ich dôležitosti pre zákazníka; názory na poisťovníctvo a poisťovacie služby ako celok.