Zdravotníctvo musí financovať aj štát, nielen poisťovne - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s generálnym riaditeľom DRUZAP-u, Družstevnej zdravotnej poisťovne, JUDr. J. Borisom o finančnom stave. Odvodové percento na zdravotné poistenie. Výdavky na zdravotnícke služby. Systém zdravotného pripoistenia. Získavanie poistencov. Zlúčenie DRUZAP-u s 2 menšími poisťovňami. Privatizácia zdravotníckych zariadení. Súčasná situácia súkromných lekárov.