Zemědělské pojištění ve Francii
Vývojový postup produktov v poistení poľnohospodárskych rizík vo Francúzsku. Nové smery v poľnohospodárstve, segmentácia trhu. Výrobné procesy v poľnohospodárstve. Segmentácia poľnohospodárskeho trhu uskutočnená združením Groupama. Defínícia správcov poľnohospodárskych rizík.