Výuka pojistné matematiky na Ekonomicko-správní fakultě MU v Brně - Čámský, František
História formovania poistnej matematiky v Česku. Zabezpečovanie výučby poistnej matematiky na Ekonomicko-správnej fakulte Masarykovej univerzity v Brne formou denného a dištančného štúdia.