Štúdium v zahraničí - Reiselová, E.
Z obsahu: Pred štúdiom v zahraničí musia záujemcovia absolvovať doslova administratívny slalom. Štipendiá v ČR možno získať z viacerých zdrojov. Open society fund umožňuje štúdium na prestížnych školách. Soros travel fund vlani hradil cestovné vo výške 150-tis. USD. V Rakúsku slovenskí študenti neplatia školné.