Zákulisie fabriky na zdravie - Paličková, Mária
Finančné problémy bežnej slovenskej nemocnice opísané na príklade Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach. Zdravie pacientov a nedostatok peňazí.Výkony, platy, úsporné možnosti. Nekoordinovaná situácia v poskytovaní liekov.