Západoslovenské energetické závody najviac investujú do výstavby bratislavského paroplynového cyklu - Rabayová, Z.
Západoslovenské energetické závody (ZSE), š.p. Bratislava sú jedným z troch rozvodných podnikov na Slovensku zabezpečujúcich nákup, rozvod a výrobu elektrickej a tepelnej energie. Celkové výnosy ZSE v roku 1996. Ceny energie. Investície do výstavby paroplynového cyklu v Bratislave. Systém riadenia odberateľov a systém riadenia zásobovania.