J. Tóth: Zákon o revitalizácii by mal byť kľúčovým nástrojom pri transformácii strojárskych podnikov - Švec, P.
Súčasná zložitá výrobná a finančná situácia v slovenskom strojárstve. Situácia podnikov DMD Holding. Nevyužité kapacity strojárskych podnikov, prospešnosť personálnych zmien. Prioritou vývozu slovenských strojárskych podnikov sú krajiny strednej Európy a Rusko. Potreba napojenia sa na medzinárodné obchodné siete. Perspektívne investičné celky. Stagnácia zbrojárskej produkcie.