Medzinárodné porovnanie strojárstva v štruktúre priemyslu - Outrata, Richard
Medzinárodné porovnanie postavenia strojárstva v štruktúre spracovateľského priemyslu. Malý podiel finálnej produkcie. Nízka produktivita práce. Slovenské strojárstvo musí postupovať od nižších k stredným a vyšším technológiám.