Strojárstvo
Z obsahu: Strojárstvo dopláca na zdedenú štruktúru a nedostatok investícií. Ku kompatibilite s Európskou úniou vedú vysoké tempá rastu. Rozvojové programy na podporu strojárstva. Strojárske programy na podporu budovania infraštruktúry vytvoria kompatibilné prostredie s EÚ. Prísna legislatíva a nové technológie predchádzajú nepriaznivým dosahom na životné prostredie. Návrh opatrení a systémových nástrojov na podporu a rozvoj strojárskej výroby.