ETA v konkurenčním boji
Transformácia podniku ETA z bývalého Elektro-Praga Hlinsko. Rozširovanie sortimentu. Design. Obrat, export, počet dcérskych spoločností, počet zamestnancov a zisk ETA. Spotreba vysávačov v Českej republike v súvislosti s designom. Testovanie vysávačov, kde vybraní respondenti hodnotili kvalitu výrobku a výsledky. Štruktúra odbytových ciest ETA v roku 1996. Uvedenie na trh a predaj vysávačov. Kampaň na vysávač Quinto.