Počty majiteľov mobilných telefónov v SR rádovo prekračujú marketingové odhady - Lajčiaková, D.
Boj o zákazníka v oblasti poskytovania služieb digitálnych rádiotelefónnych sietí firiem Globtel GSM, a.s. Bratislava a konkurenčnej firmy EuroTel Bratislava, a.s. Ďalšie možnosti, ktoré sa črtajú v ponuke služieb firiem GSM a EuroTel. Komplikovaný výber programu, rôzne počty predplatených minút a možnosti ďalších spoplatňovaných položiek. Marketingový odhad trhu mobilných telefónov na Slovensku.