Prvé husle hrá Mitsubishi - Andrejčák, Tomáš
Technológia priameho vstrekovania paliva do motora, ktorú ako prvá zaviedla firma Mitsubishi. Rozdiel od starších systémov. Úspora paliva pri motore EDI (s priamym vstrekovaním).