Globálne problémy lesného hospodárstva. 1 - Mihálik, B.
Jednostrannosť pri chápaní vzťahu civilizácie, ekológie a lesného hospodárstva. Ohrozenie živočíchov v priebehu ľudského vývoja. Odumieranie lesov a možnosti ich regenerácie.