Globálne problémy lesného hospodárstva - Mihálik, B.
Prekonávanie ekologickej nevedomosti a konzervativizmu. Definícia čistej primárnej produkcie biosféry. Nepriaznivá situácia v stave lesov na Slovensku. Pochopenie funkčnosti biodiverzity.