Ovplyvní vlastníctvo efektívnosť lesov? 2 - Tutka, J.
Podmienky výroby v lesoch SR. Porovnanie nákladov a výnosov vybratých výkonov lesníckej činnosti obecných a štátnych lesov za r. 1995. Jednotlivé druhy daní. Zvýhodnené daňové podmienky. Daň z lesných pozemkov.