Ak sa pestovatelia a výrobcovia navzájom podržia, vinárstvo nezanikne - Čorej, V.
Obchodný riaditeľ Malokarpatského vinárskeho podniku v Pezinku Ing. Viktor Čorej o možnostiach slovenského vinárstva. Uplatnenie slovenských vín vo svete. Zákon o vinárstve a vinohradníctve.