Hlahol spiežovcov v hodine dvanástej. 1 - Margetín, M.
Prírodné a ekonomické podmienky chovu oviec na Slovensku. Nepriaznivá ekonomická situácia v posledných rokoch. Postupné znižovanie počtu oviec. Subvenčná politika. Zvýšenie prémií za kvalitu. Dopyt po jatočnom mäse. Pokles výroby vlny.