Kongresové hotely na Slovensku - Gúčik, Marián
Kongresový cestovný ruch ako zaujímavý segment trhu. Pojem kongresový cestovný ruch. Vybavenosť hotelov zabezpečujúcich kongresovú činnosť. Pojem kongresový hotel. Kategorizácia ubytovacích zariadení.