Materiálne podmienky pre organizovanie kongresov v hoteli - Patúš, Peter
Predpokladom úspechu každého kongresového podujatia v hoteli sú vhodné materiálne podmienky - kongresové priestory, technické prostriedky používané pri kongresových podujatiach. Kapacita kongresovej sály. Kapacita stravovacích zariadení.