Podnikatelia na ústupe? Nie! - Németh, Z.
Stav živnostenského podnikania na Slovensku. Počet evidovaných živnostenských podnikateľov. Vydané živnostenské oprávnenia a koncesné listiny. Podnikateľské subjekty v krajoch.