Porada a jej vedenie - Leitman, M.
Porada ako vzájomná komunikácia slúži k výmene informácií, riešeniu problémov, k rozdeleniu úloh, hodnoteniu práce a pod. Význam porady. Hlavné nedostatky porady. Štýl vedenia porady. Základné zásady porady.