Řízení změn v prostředí českého managementu - Fišer, R.
Stratégia riadenia zmien v organizáciách ako manažérsky problém. Pri súčasnom chápaní neustálej zmeny ako základnej charakteristiky podnikateľského prostredia je možné považovať manažérske schopnosti v oblasti riadenia zmien za rozhodujúce pre udržanie kroku s konkurenciou. Prístup ku zmenám českého manažmentu. Manažérske laboratórium v Benešove na podporu a zefektívnenie úsilia manažérov v riadení a rozhodovaní.