Účtovanie o peňažných prostriedkoch v cudzej mene v sústave jednoduchého a podvojného účtovníctva - Juríková, Renáta
Účtovanie o peňažných prostriedkoch v cudzej mene v sústave podvojného účtovníctva. Účtovanie o peňažných prostriedkoch v cudzej mene v sústave jednoduchého účtovníctva. Účtovné príklady.