Návrh úpravy účetní závěrky podle IASC - Shroll, R.
Úprava účtovnej závierky podľa medzinárodného účtovného štandardu IASC. Obsah účtovnej závierky. Hlané zásady čiastkovej úpravy štruktúry a obsahu účtovnej závierky. Výkaz o zmenách vlastníctva kapitálu neviazaného na rozhodnutie vlastníka. Konsolidovaný výkaz o zmenách vlastníctva kapitálu.