Prax zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky podnikateľov. 3 - Hvoždarová, Jana
Konsolidácia záväzkov pri metodológii úplnej konsolidácie. Konsolidácia hospodárskeho výsledku obsiahnutého v položke aktív pri úplnej konsolidácii. Konsolidácia nákladov. Príklady.