Interný audit a jeho rozvoj - Oberhauser, Ján Artur
Postavenie interných audítorov v organizáciách. Rozdiel medzi externým a interným audítorom. Profesné združenia interných audítorov v USA krajinách EÚ. Interný audit musí byť nezávislý, pomáha členom manažmentu, predstavenstva a dozornej rade zabezpečovať pre nich neskreslené informácie. Príprava založenia Slovenského inštitútu interných audítorov v SR.