Emisia dlhopisov Chirana-Prema, a.s., Stará Turá - Kyselý, Ľ.
Spoločnosť Chirana-Prema, a.s. Stará Turá vydala v marci 1997 emisiu dlhopisov v objeme 500 mil Sk. Časť prostriedkov získaných emisiou chce použiť na modernizáciu zariadenia. Premena štátneho podniku v r.1991 na akciovú spoločnosť a vznik dcérskej spoločnosti. Akcionári spoločnosti. Tržby spoločnosti v r.1996. Základné imanie. Investície. Obchodovanie s akciami.