Manažéri Matadora Púchov rokujú s firmou Bridgestone o možnostiach spolupráce - Kuča, Š.
Možnosti spolupráce Matadora Púchov s firmou Bridgestone-Firestone. Japonská firma Bridgestone je v súčasnosti najväčším konglomerátom na spracovanie výrobkov z gumy. Obchodný obrat Matadora v roku 1996. Hospodársky výsledok spoločnosti. Nová organizačná štruktúra holdingového typu od januára 1997.