Největší společnosti v Evropě - Zukal, Jiří
Najväčšie spoločnosti v Európe v roku 1996. Najväčšie spoločnosti vrámci krajín strednej a východnej Európy. Najväčšie spoločnosti podľa počtu zamestnancov. Najväčšie spoločnosti v USA a v Japonsku v r. 1996.