Slovakofarma Hlohovec sa angažuje aj v bankovom sektore - Vašina, P.
Nová oblasť podnikania Slovakofarmy, a.s. Hlohovec do AG Banky, a.s. Banská Bystrica. Slovakofarma zvýši vlastný kapitál vydaním globálnych depozitných poukážok. Dynamika tržieb Slovakofarmy. Vyplácanie dividend. Hrubý zisk a produkcia spoločnosti. Štatutárne orgány Slovakofarmy.