Zekon Michalovce núka prácu pre takmer dvesto ľudí - Immer, Ján
Privatizácia bývalého michalovského závodu OZKN Prešov sa uskutočnila v r.1994, odvtedy funguje fabrika na výrobu odevov pod názvom Zekon, a.s. Michalovce. Priemerný ročný obrat 350-370 mil. Sk. Pozícia výrobcu odevov pre armádu. Výrobný program Zekonu.