Akcie odporúčame predať Príloha - Kukučka, J.
Finančno-ekonomická analýza Oravských ferozliatinárskych závodov v Istebnom. Základná charakteristika spoločnosti. Štruktúra akcionárov. Investičné zámery. Ekonomicko-finančná pozícia firmy. Základné ekonomické a finančné ukazovatele. Obratovosť. SWOT analýza.