Slovenská Grafia, a.s. Bratislava - analýza spoločnosti Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Slovenská Grafia, a.s. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.