Slovnaft a jeho akcie Príloha - Kukučka, J.
Ekonomicko-finančná analýza podniku Slovnaft. Základná charakteristika. Stratégia rozvoja. Základné ekonomické a finančné ukazovatele. Štruktúra vlastníkov. Postavenie akcií na kapitálovom trhu. SWOT analýza.