Reklama a marketing - Cocherová, A.
Výskum médií reklamných agentúr AISA Slovensko a GfK-Slovakia. Slovenská reklamná agentúra súčasťou siete FCB Europe. Význam pravidelného monitoringu médií. Zaujímavé nové štúdium s certifikátom absolventa rekvalifikačného kurzu v SR. Heureca Award ako súčasť veľtrhu MDK (Marketing - Design - Komunikace) v Brne.