Právna úprava reklamy v právnom poriadku Slovenskej republiky. 2 - Vozár, Jozef
Analýza právneho predpisu - zákona o reklame. Účel zákona o reklame. Vymedzenie základných pojmov. Všeobecné požiadavky na reklamu.