Reklamní výdaje na Slovensku rostou - Kunešová, Sabina
Prehľad reklamných výdajov na Slovensku. Zmena metodiky a monitoringu údajov slovenskej Stratégie vplyvom zmeny spoločnosti z Gfk-Slovakia na ANR. Štatistika reklamy a inzercií v médiách (televízia, rozhlas, periodická tlač, billboardy), ktoré uviedla spoločnosť ANR - Vývoj výdajov na reklamu v elektronických a tlačových médiách v januári - decembri 1993. Štruktúra výdajov na reklamu podľa typov médií na Slovensku v r. 1996. Výsledky monitoringu reklamy - časopisy v januári - decembri 1996. Výsledky monitoringu reklamy - noviny v januári - decembri 1996.