Software pomáhá hodnotit TV reklamu - Kunešová, Sabina
Využitie mulitimediálneho softwaru (audi/video likeability) pri spracovávaní rozhovorov s respondentmi. Výhody nového spôsobu hodnotenia. Výsledky využívania multimediálneho softwaru spoločnosťou Median pri hodnotení televíznej reklamy. Využitie metódy v rozhlasovej a tlačovej reklame.