Vybavení domácností - Šíšová, L.
Inzercia a reklama nábytkových spoločností. Reklamné výdaje a predaj nábytku v Českej republike. Agentúry zaoberajúce sa vybavením domácností. Podiely jednotlivých typov nábytku na reklamnom balíku v r . 1995 - 1996. Reklama v tlačových médiách. Rozdelenie inzercie do médií. Podiel reklamy v nábytkárskych spoločnostiach. Výsledky z prieskumu respondentov o kritériách nákupu nábytku, známosti nábytkárskych spoločností a frekvencii nákupu. Nábytkársky zväz - Europa Möbel. Investície do reklamy zahraničných firiem pôsobiacich na českom trhu Jeko a Barkotex. Konkurencia na trhu strešných okien.