Chemický priemysel Analýza odvetvia
Podiel chemického priemyslu na celkovej priemyselnej produkcii SR. Vývoj produkcie, počtu pracovníkov a produktivity práce. Porovnanie celotrhového indexu SAX a odvetvového indexu CP chemického priemyslu. Základné údaje o spoločnostiach analyzovaného sektora: Slovnaft, a.s. Bratislava, Chemolak, a.s. Smolenice, Slovakofarma, a.s. Hlohovec, Biotika, a.s. Slovenská Ľupča.