Drastické zmeny na pokles výdavkov Príloha Hospodárskych novín
Úspechy farmaceutického priemyslu v r. 1996. Najúspešnejšie svetové farmaceutické firmy a ich podiel na celkových tržbách. Biotechnologické firmy v Európe. Modifikácie sortimentu pre redukovanie rozpočtových výdavkov. Zmena organizačnej štruktúry farmaceutických spoločností.