Drevo - surovina 21. storočia - Pernická, E.
Schválením zásad štátnej lesníckej politiky SR vláda vytvorila predpoklady a finančnú účasť na zabezpečenie princípu trvalo udržateľného lesa. Ekonomický a a ekologický význam nášho lesného potenciálu. Spracovanie dreva a výroba drevených výrobkov. Výroba celulózy a papiera. Dôsledky transformácie a využívanie dreva. Obchodná politika, obchod a spracovanie dreva v SRN a v krajinách EÚ.