Papierenský, drevársky a polygrafický priemysel Analýza odvetvia
Podiel drevárskeho, papiernického a polygrafického priemyslu na celkovej priemyselnej produkcii SR. Vývoj objemu produkcie, predaja a počtu zamestnancov. Porovnanie odvetvového indexu CP papiernického a drevárskeho priemyslu a celotrhového burzového indexu SAX. Základné údaje o spoločnostiach analyzovaného sektora: Juhoslovenké celulózky a papierne, a.s. Štúrovo, Harmanecké papierne, a.s. Harmanec, Grafobal, a.s. Skalica, Slovenská Grafia, a.s. Bratislava.