Textilný a odevný priemysel Analýza odvetvia
Podiel textilného a odevného priemyslu na celkovej priemyselnej produkcii SR. Produkcia, predaj a počet pracovníkov. Porovnanie celotrhového indexu SAX a odvetvového indexu SIP - textil a odevy. Základné údaje o spoločnostiach analyzovaného sektora: Ozeta, a.s. Bratislava, Maytex, a.s. Liptovský Mikuláš, Merina, a.s. Trenčín, Koželužne, a.s. Bošany.