Hlavní trendy informačních technologií v pojišťovnách
Informačné technológie v súčasnej dobe podporujú konkurencieschopnosť poisťovní. Vysoký dôraz kladený na podporu zlepšovania kvality služieb, priblíženia sa zákazníkom, znižovania nákladov a skracovanie doby spracovania jednotlivých prípadov. Perspektívnou oblasťou sú integrované aplikačné systémy podporujúce spracovanie návrhov na poistenie a upisovanie. Elektronické spracovanie dokumentov. Softwarové produkty. Možnosti využitia Internetu.